20 Haziran 2009 Cumartesi

Kahverengi, Ela, Mavi ve Yeşil Gözler İçin Far | Makyaj


Kahverengi Gözler: Ülkemizde, bayanlarda siyah ile birlikte kahverengi göz çoğunluktadır. Birçok kadın mavi veya yeşil gözlere sahip olmak ister. Hatta bu uğurda, renkli lens almayı bile düşünürler. Aslında çarpıcı gözlere sahip olmak için küçük bir uygulama yeterli olabilir. Bu göz rengine sahipseniz ve gözlerinizi ön plana çıkartmak istiyorsanız, mavi renk tonlarını tercih etmeniz uygun olacaktır. Ama koyu tonlardan kaçınmalısınız. Bu uygulama özellikle açık ten rengine sahip bayanlarda daha iyi sonuç verir. Mavi far kullanarak, uygun kontrastı sağlayabilir ve gözlerinize ayrı bir çekicilik katabilirsiniz

Ela Gözler:Gözlerinizi ön plana çıkartabilmek için kahverengi tonlarını deneyebilirsiniz. Yalnız bunu yaparken farklı kahverengi tonlarını kullanmak daha iyi sonuç verecektir. Göz kapağına açık kahverengi, kaşa yakın bölgelere ise daha koyu bir kahverengi tonu ile çalışma yapılabilir. Bunun tam tersini uygulamak da mümkün olabilir. Unutmayın renklerin dünyası sınırsızdır ve size sadece denemek kalıyor.

Mavi Gözler:Mavi gözlü bayanlar, far rengi seçiminde mercan tonlarını deneyebilirler. Gözlerinizi daha belirgin hale getirmek için kahverengi kalemle göz hatlarınızdan geçebilirsiniz. Daha ışıltılı bir görünüm elde etmek istiyorsanız mor tonlar da olabilir. Ayrıca, şeftali tonları da mavi gözlüler için düşünülebilir.

Yeşil Gözler:Yeşil gözlü bayanların ilk tercih edeceği pembe ve turuncu tonları olabilir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken kullanılacak tonların, göz renginize baskın olmamasıdır. Uçuk tonlar ve siyah likit kalem, size harika bir kontrastı elde etmenize olanak sağlayacaktır. Yeşil gözlere sahipseniz lila ve mor tonlarını da düşünebilirsiniz.

0 yorum:

 
Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina

brought to you by AllBlogTools.com Blogger templates